Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties6

Gratis webinars voor pedagogisch coaches

Pedagogisch coaches en pedagogisch beleidsmedewerkers kunnen in november gratis deelnemen aan webinars over talentontwikkeling van kinderen, onderlinge interacties van kinderen en ruimte geven aan de autonomie van kinderen.
Foto: Fotolia

De kosteloze webinars zijn ontwikkeld door het Expertisecentrum Kinderopvang en geven inzicht in wetenschappelijke studies, praktijkvoorbeelden en handvatten binnen de drie genoemde onderwerpen. De online bijeenkomsten geven pedagogisch coaches en -beleidsmedewerkers meer kennis, inspiratie en tools om op de eigen kinderopvanglocatie mee aan de slag te gaan.

Meer informatie

De webinars vinden plaats op 3 november, 11 november en 19 november, alle drie tussen 16.00 en 17.30 uur. Op de site van het Expertisecentrum volgt spoedig meer informatie. Het Expertisecentrum Kinderopvang verzamelt kennis waarmee pedagogisch professionals zich verder kunnen verdiepen en ontwikkelen, en maakt een vertaalslag van wetenschappelijke inzichten naar de dagelijkse praktijk.

6 REACTIES

  1. Lees alle reacties

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.