Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Gratis VVE-workshops voor managers

Gratis VVE-workshops voor managers

Managers van kinderopvangorganisaties, peuterspeelzalen en basisscholen mogen bij Sardes een gratis Vversterktraining volgen die ze meer inzicht geeft in hoe ze VVE kunnen implementeren in de organistie. Er is plek voor 5000 managers en vanaf 14 maart worden de trainingen door het hele land aangeboden.

Alleen managers van de werkvloer
Het aanbod bestaat uit een training van twee dagdelen. In de modules komen VVE-doelstellingen, de effectiviteit van VVE-programma’s, de voorwaarden waaronder VVE effectief kan worden ingezet en het VVE-toetsingskader van de inspectie aan bod. Alleen managers die zicht hebben op en contact hebben met de werkvloer zijn bij de trainingen welkom. De training staat niet open voor managers en bestuurders die op centrale kantoren werkzaam zijn.

Cruciale rol
De training wordt aan managers aangeboden omdat zij een cruciale rol spelen bij het inbedden van VVE. Door de training kunnen ze inzicht krijgen in de manier waarop zij leiding kunnen geven aan de implementatie en verdere ontwikkeling van VVE in hun organisatie. Het Ministerie van OCW maakt deze trainingen mogelijk.

Lees hier meer infomatie over de training en hoe je je kunt aanmelden >>

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.