Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Gratis kinderopvang tijdens Sint koopavond

Als ouders op donderdag 28 november massaal de stad induiken voor de jaarlijkse lastminute Sinterklaasinkopen, opent de Utrechtse kinderopvangorganisatie Saartje haar deuren voor gratis kinderopvang. De actie is alleen voor klanten van Saartje.
Gratis kinderopvang tijdens Sint koopavond
Foto: ANP Photo

Een slimme actie waarmee de Utrechtse kinderopvangorganisatie zichzelf in de kijker speelt. Dat deed het eerder ook al tijdens Valentijnsdag. Ook toen konden klanten gebruikmaken van een avondje gratis kinderopvang zodat ze met elkaar op pad konden.

Pre-Sinterklaasavond

Dus terwijl ouders de stad afstruinen, worden de jongste kinderen tot vier jaar bij Saartje opgevangen en kunnen ze er ook slapen. De oudere kinderen krijgen een pre-sinterklaasavond met spelletjes en Sinterklaasfilms. Joyce Benders, locatiemanager van Saartje zegt in de Telegraaf een vermakelijke avond van te gaan maken voor de kinderen.

Voedselbank

De kinderopvangorganisatie koppelt meteen een goed doel aan het initiatief. Ouders die gebruikmaken van de opvangavond van 28 november wordt gevraagd (lang houdbare) voedingsmiddelen mee te nemen. Deze worden gedoneerd aan de voedselbank van Utrecht Leidsche Rijn.

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.