Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties1

Gastouderbureau biedt PW-3

Gastouderbureau biedt PW-3

Gastouderbureau Kroostopvang in Hoofddorp is het eerste gastouderbureau in Nederland waar gastouders de mogelijkheid krijgen om de opleiding Pedagogisch Werker 3 te volgen en waarbij ze begeleiding krijgen in hun eigen praktijk.

Gastouderbureau Kroostopvang werkt in samenwerking met het NOVA College in Hoofddorp  door een gerichte opleiding aan te bieden aan gastouders. De samenwerking tussen Kroostopvang en het NOVA College heeft ertoe geleid dat begin 2011 de opleiding Pedagogisch Werker 3 van start gaat. Ervaren gastouders krijgen de mogelijkheid om deze 2 jarige opleiding te volgen. De praktijkstage kan door de gastouder in haar eigen (gastouder)opvang wordt gelopen. Dit kwaliteit van de stage blijft gewaarborgd door de begeleiding van gediplomeerde Praktijkopleiders en de begeleiding vanuit het NOVA College.

Er hebben zich al veel gastouders aangemeld voor de opleiding, maar er zijn nog wat plaatsen beschikbaar voor ervaren, geregistreerde gastouders.
(Bron: Witte Weekblad)

1 REACTIE

  1. Dit is niet nieuw. In November 2008 hebben we (11 personen ) ons SPW 3 gehaald via het ROC Westerschelde in Terneuzen. Ook kregen we de mogelijkheid dit via een verkort traject te doen. Heel veel werk en naast je full time kinderopvang was het zwaar. Maar het was het waard. Als je de kans hebt dan moet je het zeker doen.
    Conny

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.