Fijn die investeringen, maar wat is de visie?’

De twee brancheorganisaties in de kinderopvang proberen conclusies te trekken uit wat er in het regeerakkoord is gepresenteerd. Maar lastig is dat wel. De BMK vindt in ieder geval dat een visie in Den Haag over het belang van kinderopvang ontbreekt.

Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Foto: AdobeStock

Het is duidelijk dat zowel Brancheorganisatie Kinderopvang als de Branchevereniging Maatschappelijke Kinderopvang (BMK) even moeten zoeken naar de juiste woorden om het regeerakkoord ‘Vertrouwen in de toekomst’ op waarde te schatten. ‘Dat komt omdat de tekst nog heel veel ruimte overlaat voor de invulling van plannen’, zegt Heidy Knol, directeur van de Brancheorganisatie Kinderopvang. ‘Laat ik beginnen te zeggen dat we erg blij zijn met het extra geld dat vrijkomt voor de kinderopvang. Maar er staat nergens uitgelegd hoe dat geld besteed wordt. Een inhoudelijke reactie vinden we daarom in dit stadium lastig te geven.’

Visie

Bij de Branchevereniging Maatschappelijke

0
879

Wilt u dit premium artikel verder lezen?

Sluit eenvoudig een gratis proefmaand af of neem een abonnement om dit artikel en alle andere premium berichten onbeperkt te lezen.

Bent u al abonnee? Log dan in en lees verder.

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.