Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

FCB Dienstverlenen in arbeidsmarktvraagstukken

FCB ondersteunt organisaties en werknemers in o.a. de kinderopvang door het ontwikkelen van producten en diensten op het gebied van arbeidsomstandigheden, opleiding, personeelsbeleid en onderzoek.

FCB biedt informatie over ergonomische normen, werkdruk, ergocoaches, de EVC-procedure en ziekteverzuim. Wilt u meer weten over de Arbowet? Kijk dan hier.

Plezier in uitvoering
Plezier in uitvoering is een methodiek voor de kinderopvang. Deze bevat hulpmiddelen om te zorgen voor meer plezier in je werk en minder werkstress. Klinkt je dit goed in de oren?

Online arbocatalogus
De arbocatalogi Kinderopvang is online! Het zijn praktische digitale gidsen met niet alleen regelgeving maar ook oplossingen op het gebied van arbeidsomstandigheden. Bekijk het hier >>

Nieuwe Meubilairwijzer
De Meubilairwijzer is vernieuwd. De meubilairwijzer is een digitaal overzicht van meubilair voor kinderopvang en peuterspeelzalen. Het biedt de mogelijkheid om snel en doeltreffend meubilair te vergelijken, op basis van objectieve en onafhankelijke informatie.

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.