Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Estro veilt oude inboedel online

In opdracht van curator Jongepier vindt er een online faillissementsveiling plaats van Estro-inboedel. Via het online veilinghuis BVA Auctions kan er op onder andere babyboxen, kantoormeubilair en speelgoed geboden worden.
Estro veilt oude inboedel online
Foto: ANP

De bedrijfsinventaris van verschillende gesloten Estro-locaties wordt via de online veiling doorverkocht. Dit is in opdracht van curator Jongepier. Op losse items is te bieden, maar er zijn ook items die gezamenlijk worden verkocht. Het aanbod bestaat onder andere uit babyboxen, banken, kantoormeubilair, kinderstoelen, tafels, whiteboards, binnen- en buitenspeelgoed, pampers, ICT, inhoud van slaapvertrekken, wasmachines en keukeninventarissen.

Meebieden

Om mee te kunnen bieden moet er eerst online bij BVA Auctions geregistreerd worden. Registreren kost niets. Op het moment is er op de inboedel van vier locaties te bieden. Deze veilingen sluiten op zaterdag 16 augustus. Binnenkort is er te bieden op de inventaris van nog eens tien locaties. Er zijn geen kijkdagen ingepland.

BVA Auctions

BVA Auctions is het grootste online veilinghuis van Nederland en veilt (on)roerende zaken. Maandelijks bezoeken meer dan 3,2 miljoen bezoekers de website en brengen meer dan 950.000 mensen een bod uit.

Bied hier mee op de inboedel van Estro.

Een groot deel van de Estro-locaties bleek niet te verkopen. Tachtig vestigingen sloten of waren al gesloten. Dat is inclusief dertig vestigingen die toch al door Estro gesloten waren, omdat ze niet meer operationeel waren.  Lees meer >>

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.