Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Drent deed niets met klacht ouders

Al in 2006 waarschuwde een moeder de directie van kinderdagverblijf het Hofnarretje omdat zij medewerker Edwin R. van ontucht met haar kind verdacht. Ondanks de inschakeling van huisarts en politie werd er door de directie niets gedaan.

Computer kraken
Justitie bevestigt tegenover de Amsterdamse zender AT5 de melding uit 2006. Edwin R. wordt als collega van Robert M. tot nu toe alleen verdacht van het plegen van ontuchtige handelingen achter een webcam en het bezit van kinderporno. Onderussen in de politie bezig om de computer van hoofdverdachte Robert M. te kraken. Tijdens verhoren heeft obert enkele codes gegeven aan de politie, maar die biedentoegang tot een deel van de harde schijf.

Bestanden gewist
Er wordt vermoed dat Robert M. al bezig was om bestanden te wissen voordat hij werd opgepakt. Volgens betrokkenen was Robert M. ingelogd in zijn computer tijdens de inval door de politie en heeft hij na de uitzending van Opsoring Verzocht geprobeerd bestanden te wissen. Dat materiaal is inmiddels al wel teruggehaald.

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.