Directe financiering: een kijkje achter de schermen

Terwijl IKK, de harmonisatie, het personenregister en de VVE-eisen alle aandacht opeisen van de branche, wordt er achter de schermen hard gewerkt aan een minstens zo omvangrijk dossier: de directe financiering. Wout Slob, die namens Brancheorganisatie Kinderopvang bij de directe financiering betrokken is, vertelt wat de status is en waarom het jaar uitstel onontkoombaar was.

Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan

Er werd enigszins schouderophalend gereageerd op het uitstel van de invoering van de directe financiering. ‘Misschien maar beter zo’ en ‘Prima, we hebben onze handen nu toch vol aan IKK’ waren een paar reacties uit het veld op het besluit van staatssecretaris Tamara van Ark om de invoering van de directe financiering minimaal een jaar uit te stellen. Wout Slob, die al vanaf het eerste moment namens Brancheorganisatie Kinderopvang (BK) betrokken is bij dit dossier, weet dat de directe financiering voor veel ondernemers nog een ver-van-mijn-bed-show is. ‘Maar mensen die echt betrokken zijn bij deze omvangrijke operatie, hebben ook meer

0
1287

Wilt u dit premium artikel verder lezen?

Sluit eenvoudig een gratis proefmaand af of neem een abonnement om dit artikel en alle andere premium berichten onbeperkt te lezen.

Bent u al abonnee? Log dan in en lees verder.

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.