Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Deelnemers gezocht voor SWK Innovatieprijs

SWKGroep organiseert een wedstrijd voor al haar BSO-kinderen en hun ouders, jongeren, samenwerkingspartners en medewerkers. Wie bedenkt het beste innovatieve idee om de aarde te beschermen? De winnaar sleept in mei de Innovatieprijs in de wacht.
Wedstrijd.jpg
Wie heeft het meeste innovatieve idee om de aarde te beschermen? - Foto: Fotolia

Het is het Jaar van Techniek binnen de SWKGroep. En dat betekent ontdekken, uitvinden, programmeren, toepassen, bouwen en creëren. Kinderen beleven dit jaar hoe bijzonder en uitdagend techniek is.

Winnende ideeën

In het kader hiervan is de SWKGroep op zoek naar de beste innovatieve en duurzame ideeën om de aarde te beschermen. Er zijn drie categorieën: kinderen tot 12 jaar, jongeren van 13 tot 17 jaar en volwassenen. In april worden de drie finalisten per categorie bekendgemaakt en mag iedereen stemmen op het beste idee. Op 17 mei is de grote finale en worden de winnaars gekozen. Met de winnende vondsten gaat de SWKGroep, samen met de bedenkers, daadwerkelijk aan de slag.

Inschrijven kan tot 5 maart. Kijk voor meer informatie op de website.

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.