Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Deelnemers gezocht open huizen dag gastouders

Marianne Velsink
Gastouders en gastouderbureaus worden opgeroepen om op zaterdag 8 oktober mee te doen aan een landelijke open huizen dag. Initiatiefnemer van deze dag is gastouderbureau 4Kids.
Open huizen dag gastoderopvang.jpg
Deelnemers aan de open huizen dag voor gastouders ontvangen een gratis A2 raamposter. - Foto: Fotolia

‘Een belangrijk doel van deze dag is meer bekendheid geven aan gastouderopvang’, vertelt Sebastiaan Dekkers, directeur van 4Kids. ‘Daarom willen we er een dag voor alle gastouders van te maken.’

Ouders

Meedoen aan de open dag betekent dat je tussen 10:00 en 14:00 uur de deuren openzet voor belangstellenden. Dit kan zijn voor bestaande klanten, buren, collega’s en voor ouders die meer willen weten over gastouderopvang.

Raamposter

Op www.gastouderopvang.nl kunnen gastouders zich aanmelden voor het Gastouder Open Huis. Deelnemers ontvangen een gratis A2 raamposter en kunnen tegen kostprijs gepersonaliseerde flyers en een makelaarsbord (v-bord) bestellen. De promotiematerialen zijn in stijl van Gastouder Open Huis en daarmee neutraal.

Aanmelden kan via info@gastouderopvang.nl

Gastouderbureau 4Kids was begin dit jaar één van de acht gastouderbureaus die Platform Gastouderopvang oprichtten. Lees hier wat ze hiermee willen bereiken.

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.