Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

De starterskrant

Bent u een beginnend ondernemer in de kinderopvang? Of denkt u erover na zelf iets te starten? Het Waarborgfonds Kinderopvang heeft de Startershoek ontwikkeld. Kijk ook zeker even op de webiste sprout.nl! De website biedt een mooi overzicht van allerlei zaken waar je als startende ondernemer mee te maken hebt. In de Starterskrant lees je alles over wat hier bij komt kijken. Overzichtelijk van stap naar stap en met achtergrondinformatie over de kinderopvangbranche!

Marike Vroom werkt al 27 jaar voor de kinderopvangbladen. Begonnen als redacteur voor het blad Kinderopvang, daarna jarenlang als hoofdredacteur van dat blad en ook van Management Kinderopvang, Kinderopvangtotaal.nl én Zosja.nl. Sinds 2023 heeft Sophie van Hogendorp het hoofdredacteurschap overgenomen. Marike blijft betrokken als eindredacteur van Management Kinderopvang. De sector heeft voor eeuwig haar hart gewonnen.

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.