Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Danielle wint covermodellenwedstrijd Kinderopvang

Na een spannende strijd is bekend wie er op de cover van het oktobernummer van tijdschrift Kinderopvang komt te staan: pedagogisch medewerker Danielle Heldens van Bso De Toppertjes in Helmond. Gefeliciteerd!
Danielle wint covermodellenwedstrijd Kinderopvang

De laatste dagen is er zoveel gestemd op de covermodellenwedstrijd van tijdschrift Kinderopvang, dat de top 2 op het laatst wijzigde. Jeffrey en Danielle waren (zonder het zelf te weten) in een spannend duel beland. Uiteindelijk trok Danielle aan het langste eind. Haar foto werd ruim achtduizend keer aangeklikt. In totaal zelfs 8.114 keer. Daarmee trok ze de laatste dagen uiteindelijk nog 1500 stemmen meer dan de nummer 2: Jeffrey Janssen.

Fotoshoot

Danielle krijgt binnenkort een bezoek van een fotograaf op locatie die een fotoshoot met haar en enkele kinderen organiseert. De mooiste foto wordt de coverfoto van het oktobernummer. In de rubriek Kort & krachtig volgt een kort interview met Danielle over haar motivatie om mee te doen en haar werk in de kinderopvang.

Dit is de top 5

  1. Danielle Heldens: 8.114 stemmen
  2. Jeffrey Janssen: 6.643 stemmen
  3. Sylvia Loggen: 2.432 stemmen
  4. Dominique Reincke: 1.678 stemmen
  5. Elonie van Wiechen: 951 stemmen

Iedereen bedankt voor het stemmen! Bekijk hier de foto’s van alle deelnemers nog eens.

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.