Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties2

Channah Zwiep overleden

Channah Zwiep, specialist op het gebied van seksuele ontwikkeling en opvoeding van jonge kinderen, is overleden. Dit werd duidelijk door een rouwadvertentie van de Universiteit van Amsterdam.
ChannahZwiep1.JPG
Foto: Channah Zwiep

Channah Zwiep (1962) heeft vele artikelen en boeken geschreven over de seksuele ontwikkeling van kinderen. Daarnaast gaf ze vanuit haar Pedagogisch Projectbureau  Kind & Zo regelmatig workshops en trainingen aan professionele opvoeders en ouders en adviseerde ze bij individuele opvoedingsvragen over de begeleiding van seksueel getint gedrag van kinderen. Daarnaast ondersteunde ze het ontwikkelen van een pedagogisch beleid over seksualiteit van kinderen. Ook was ze docent aan de faculteit Pedagogiek, Onderwijskunde en Lerarenopleiding aan de Universiteit van Amsterdam. 

Artikelen en boekjes
Channah Zwiep schreef onder meer het boekje ‘Doktertje spelen enzo’. Daarin geeft ze tips hoe je kunt omgaan met seksuele vragen van kinderen. 
Ook schreef ze regelmatig artikelen voor het tijdschrift Kinderopvang en gaf ze workshops op de congressen van vakblad Kinderopvang en Management Kinderopvang. 


2 REACTIES

  1. Lees alle reacties

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.