Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Catalpa verzorgt kinderopvang bij W4W

Catalpa verzorgt kinderopvang bij W4W

Work4Women, het initiatief van weekblad Margriet en uitzendbureau Tempo Team waarbij vrouwen vanaf 30 jaar worden begeleid naar een baan, gaat samenwerken met kinderopvangorganisatie Catalpa. Catalpa biedt kinderopvang aan vrouwen aan die via deze nieuwe intermediair aan het werk gaan.

Obstakels moeten worden weggenomen
Sabine Kloos, algemeen directeur van de Catalpa groep legt uit waarom ze da samenwerking met W4W zijn aangegaan: ‘Wij delen de ambities van W4W en leveren als een van de grootste kinderopvangorganisaties van Nederland graag een extra bijdrage aan het verhogen van arbeidsparticipatie van vrouwen. Het is belangrijk dat vrouwen die kunnen en willen werken hiertoe in de gelegenheid worden gesteld. Obstakels die hen hiervan weerhouden moeten daar waar mogelijk worden weggenomen. Hierdoor kan een optimale en plezierige deelname aan het arbeidsproces voor vrouwen én mannen gerealiseerd worden. Aan de basis hiervan ligt goede, veilige en betrouwbare kinderopvang, zodat ouders met een gerust hart aan het werk kunnen gaan.

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.