Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Budget vakantieaanbod voorschoolse educatie niet opgemaakt

Het beschikbare budget voor extra aanbod voor VE-peuters in de schoolvakantieweken 2020 is niet opgemaakt. De brancheorganisaties in de kinderopvang onderzoeken of er behoefte is aan een nieuwe aanvraagtermijn en vragen daarvoor om een enquête in te vullen.
educatief programma vve
iStock

Begin juni konden aanbieders van voorschoolse educatie (VE) subsidie aanvragen voor een extra aanbod voor VE-peuters in de schoolvakantieweken 2020. Er was hiervoor in totaal € 7 mln. beschikbaar.

Er is in totaal echter aanzienlijk minder budget aangevraagd dan beschikbaar was. In de subsidieregeling is echter geen tweede aanvraagtermijn opgenomen. Daarom willen de brancheorganisaties minister Slob vragen die mogelijkheid alsnog te bieden, zodat aanbieders van VE het hele schooljaar 2020-2021 in alle schoolvakanties een extra aanbod kunnen realiseren.

De brancheverenigingen doen daarom het verzoek aan de VE-aanbieders van de ’40-weken-variant’ om de korte enquête (6 vragen) in te vullen. De enquête sluit vrijdag 11 september.

Klik hier om deel te nemen.

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.