Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties2

Brancheorganisatie ontstemd over terugbrengen stintplekken

De Brancheorganisatie staat achter alle technische veiligheidsmaatregelen in het nieuwe concept toelatingskader voor de stint. Maar is tegelijkertijd ‘zeer ontstemd’ over de maatregel om het aantal kinderen dat met de stint vervoerd mag worden terug te brengen naar acht. ‘Dit past niet bij de dagelijkse praktijk in de kinderopvang.’
Foto: Herman Keppy

De

Registreren

2 REACTIES

  1. Van 8 naar 10 zorgt idd voor nog meer verkeer. Kinderen die nog langer moeten wachten op school om opgehaald te worden, veel minder bewegingsvrijheid om naar de speeltuin te gaan. Heel jammer! En wat denk je van die lege plek in de Stint, kinderen zitten hierdoor veel losser in de stint en glijden van links naar rechts.

  2. Lees alle reacties
  3. Humpy Dumpy Kinderdagverblijven te Sneek heeft nooit met een Stint gewerkt . Wij hadden eigen vervoer in de vorm van personen busjes. Dat was inderdaad duur maar wel veilig. Ik begrijp ook niet dat ouder hun kinderen willen laten vervoeren in een plastic bak door het drukke verkeer. Ik moet er niet aan denken dat in de toekomst een goedgekeurde Stint met acht kinderen en een leidster met een Stint rijbewijs overreden wordt door een even niet oplettende chauffeur van een groot voertuig.

    Dat is mijn mening,

    Met vriendelijke groet,
    P. Harland

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.