Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Brancheorganisatie en BOinK leggen geschil bij

Brancheorganisatie Kinderopvang en BOinK gaan zich weer gezamenlijk inzetten voor het Convenant Kwaliteit Kinderopvang. Ook vakbond FNV sluit aan.
boink en brancheorganisatie leggen geschil bij
In de afgelopen maanden hebben de Brancheorganisatie Kinderopvang en BOinK zich bezonnen op deze verdere samenwerking. - Foto: ANP

De samenwerking tussen BOinK en de Brancheorganisatie is vastgelegd in het Convenant Kwaliteit Kinderopvang. In de afgelopen maanden hebben de Brancheorganisatie Kinderopvang en BOinK zich bezonnen op deze verdere samenwerking. Aanleiding was de ontwikkelingen rondom het wetstraject Wet Versterking Positie Ouders. De opvattingen van beide partijen lag ver uit elkaar. Inmiddels zijn verschillen in inzicht beslecht. Dit na goed overleg tussen de beide besturen.

Uitbreiden

In overleg met het ministerie van SZW is besloten om het voormalig convenantoverleg tussen Brancheorganisatie Kinderopvang, MOgroep en BOinK uit te breiden met de FNV, die hierbij de overige bonden vertegenwoordigt.

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.