Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Weblog Jolanda Rikers – Bewaren of opruimen?

Ondanks dat ik een fervente blogger en FB-er ben, heb ik ook een bewaartic. Het is zelfs zo erg dat ze enkele jaren geleden de vloer onder mijn kasten hebben moeten stutten, omdat ze zo zwaar waren dat de vloer aan het verzakken was.
Weblog Jolanda Rikers - Bewaren of opruimen?

Ik heb vorige zomervakantie dan ook goed huis gehouden. Nou ja, ik heb veel weggegooid, maar ook nog veel gearchiveerd naar de zolder. Maar het ziet er naar uit dat ook de zoldervloer een neerwaartse beweging maakt.

Ik heb me vorig jaar voorgenomen om zoveel mogelijk digitaal te bewaren. Dus tegenwoordig bewaar ik naast de papieren versie ook een digitale versie…… Het is wel afgenomen, maar zo vlak voor een vakantie is het toch weer eens goed om alle lades en kasten nog eens kritisch op zijn inhoud te checken. Dan schrik ik toch weer wat ik nog allemaal bewaar.

Ik krijg regelmatig een leuke nieuwsbrief van het Team van meereffect.nl. Onlangs kreeg ik een nieuwsbrief met als titel “Hoe je opruimt en toch nog genoeg overhoudt”.

http://www.meereffect.nl/articles/hoe-je-opruimt-en-toch-nog-genoeg-overhoudt.aspx?utm_source=nieuwsbrief_20130109&utm_medium=e-mail&utm_term=versie_1&utm_content=basis&utm_campaign=systeem

Deze nieuwsbrief gaat weliswaar over privé, maar daar hangen de kasten ook propvol. Misschien moet ik toch maar eens een training gaan volgen.

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.