Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Jolanda Rikers – Zwangere doos

Afgelopen week heb ik gewerkt aan mijn scriptie (inmiddels 86 paina’s) maar ook weer een leuk boekje gelezen ‘Meisje van de slijterij’. Het boekje gaat over het durven delen en het ervaren van sociale media. Sociale houden mij al enige tijd in de ban; ik ken het niet, maar wil het graag leren kennen. De vraag is hoe? In het boekje staan hele praktische do’s en don’ts waar je als moderne ondernemer iets mee moet. Immers onze klant blijft altijd jong!

Naast alle goede tips van Petra de Boevere, het slijtersmeisje, las ik dat ze ook een ‘zwangere doos’ verkoopt. Dit is een doos met alcoholvrije wijnen en een fles Kandeel, een oud-Hollandse kraamdrank. Ik werd meteen geïnspireerd en vroeg me af waarom wij als kinderopvang niet zo’n leuk cadeau aan aanstaande moeders aanbieden. We maken dan wel deel uit van het geboortekoffer van de gemeente, maar dat levert geen direct contact op met prospects. Wordt vervolgd….

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.