Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Jolanda Rikers – Weer hoge score

Ieder jaar verheug ik mij op het rond brengen van de taarten naar de ‘beste’ locaties in het kader van de klanttevredenheidsmeting. Helaas was het algemeen rapportcijfer van Kinder Opvang Kerkrade iets lager 8,2 (2010: 8,3), maar desalniettemin nog steeds een zeer goed cijfer.

Met name de kinderdagverblijven waren gedaald (van 8,4 naar 8,2). Stichting Peuterwerk Landgraaf (waar ik ook directeur ben) steeg van een 8,1 naar een 8,3. Zowel Kerkrade als Landgraaf scoorde weer ruim boven de landelijke benchmark. Reden voor een feestje. Vanochtend bezocht ik dan ook met 3 lekkere slagroomtaarten de ‘beste’ peuterspeelzaal, BSO en kinderdagverblijf, resp. Steltloper-VVE, D’r Durpel en Hummelhof. Aangezien de medewerkers in Landgraaf mij hadden aangegeven liever geen ‘beste’ locatie te willen vieren, kregen zij dan ook geen taart.

Vivoje (het bureau van de meting) had overigens haar rapportage aanzienlijk verbeterd met mooie regioplaatjes, naar thema en jaar.
Morgen is HKZ audit; kunne we onze borst weer nat maken.

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.