Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Jolanda Rikers – Superswingend eindejaarsfeest voor het goede doel

Onze organisatie bestaat dit jaar 20 jaar. Voor deze gelegenheid hebben we diverse evenementen georganiseerd, zoals een nieuwjaarsreceptie, kindercarnaval, kindercircus, opendagen en als slotmanifestatie het jubileumfeest.

Alle activiteiten stonden in het teken van het goede doel Cliniclowns. We hebben dan ook bij elk evenement gecollecteerd voor dit goede doel. Tijdens ons jubileumfeest zouden we de cheque overhandigen aan de ambassadeur van de Cliniclowns.

De Clinclown werden er stil van
Afgelopen zaterdag was het dan zover; aan de vooravond van de opening van het carnavalseizoen (de elfde van de elfde) werden de cliniclowns gefêteerd. In een overvol Sjtaater Hoes glitterden onze medewerkers en partners vanwege de opdracht een zilveren accent te geven aan hun tenue. Immers, die avond werden ook onze 25 jaar-jubilarissen gehuldigd. De stemming zat er al goed in toen ik om half negen de avond opende. Samen met onze voorzitter overhandigde ik een cheque van maar liefst € 5.500. De ambassadeur van de Cliniclowns werd er helemaal stil van.

Ook meldde zij dat wij met ons kindercircus genomineerd zijn voor de gouden neus. Op vrijdag 14 december vindt de prijsuitreiking plaats. Ik heb haar gezegd om de gouden neus alvast voor ons klaar te leggen, want wij gaan voor goud! Daarna hebben we alle jubilarissen 20, 25 en eentje zelfs 29 jaar in dienst, gehuldigd in de orde van de zilveren KOK-beer (KOK staat voor Kinder Opvang Kerkrade).

Feest tot in de late uurtjes
Voor die gelegenheid heb ik ons logo in een zilveren uitvoering laten maken. Totaal onverwacht en dus ook ongepland werd de dansvloer ingenomen door de voltallige OR, die in een KOK-outfit allerlei kinderliedjes met bijpassende danspasjes ten tonele bracht. Alle leidsters zongen uit volle borst mee. Na het luisterrijke buffet zorgde een Carnavalsgroep voor een voorproefje van het aanstonds festijn en gingen de voetjes van de vloer. De DJ pakte dit dansstokje graag over en dit leidde tot swingende taferelen tot in de late uurtjes.

Een geweldige afsluiting van ons jubileumjaar. Ik werd ook nog in het zonnetje gezet met Champagne en een Pluim (cheque), die heb ik al meteen verzilverd voor een mooi zilveren sieraad, waar iedereen van kan genieten als ik hem omheb. Tja, als je geeft, kun je ook nemen, toch!

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.