Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Jolanda Rikers – Selectiebureau is geen sinecure

Afgelopen weken zijn we samen met onze toekomstige partner Peuterwerk Landgraaf druk in gesprek geweest met diverse bureaus. We dachten dat we een heldere opdracht hadden geformuleerd, maar uit de presentaties van de geselecteerde bureaus bleek dat niet het geval te zijn. Ter informatie: we zijn op zoek naar een partij die ons kan helpen bij het toetsen van enkele aannames. De hamvraag hierbij is:

Kunnen we door samenwerking met het Peuterwerk in Landgraaf op succesvolle wijze BSO’s uitrollen in die gemeente?

Simpele vraag, zou ik zeggen. Echter, in alle presentaties kregen we dure procesbegeleiding aangeboden. Bovendien moesten we vooral zelf aangeven wat we wilden. Aangezien vrijwel in alle presentaties hetzelfde aanbod werd gepresenteerd, gingen we aan onszelf twijfelen. Bij het laatste bureau hebben we nogmaals helder en concreet toegelicht wat we verwachten, en ook wat we juist niet verwachten. En eindelijk, bij de laatste partij kwam er een heldere en pragmatische aanpak voor het voetlicht. De keuze was toen snel gemaakt.

Nu als de wiedeweerga aan de slag, want er is BSO-werk aan de winkel. Ik houd jullie op de hoogte.

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.