Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Jolanda Rikers – Samen 1 BSO

In de gemeente Landgraaf, aangrenzend aan Kerkrade, wordt gewerkt aan het realiseren van een sport- en leisurepark voor jong en oud. Wij hadden bij de projectorganisatie aangegeven geïnteresseerd te zijn in het realiseren van een BSO op het terrein. Echter, dit hadden blijkbaar nog 3 andere kinderopvangorganisaties gedaan.

Gezamenlijk aanbod
De organisatie sport- en leisurepark is natuurlijk blij met de grote interesse vanuit de kinderopvang. Er zijn twee ruimtes beschikbaar, waarbij er 1 bedoeld is voor BSO en 1 voor dagopvang. De komende tijd moeten we gaan kijken hoe we hier vanuit de 4 aanbieders een gezamenlijk aanbod kunnen realiseren.

Bekend met een best practice
Dit is voor ons helemaal nieuw, maar wel interessant genoeg om mee verder te gaan. Er zouden in Nederland meer voorbeelden moeten zijn van een soortgelijk gezamenlijk gebruik Ik ken ze niet. Ik ben wel geïnteresseerd in best practices. Wie kan mij helpen?
Mijn e-mailadres is: j.rikers@kinderopvangkerkrade.nl

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.