Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Jolanda Rikers – Langzaamaan hervatten

Na 6 weken flink ziek te ziijn geweest wil ik toch langzaamaan gaan hervatten. Ik heb wel nog voor 6 weken antibiotica; veiligheidshalve tegen de eventuele ziekenhuisbacterie Pseudo Monas, die eerder is waargenomen in mijn buik. Echt vrolijk wordt ik daar niet van, maar ik ben al lang blij dat ik niet opnieuw onder het mes hoef en dat ik weer aan de slag kan.

Ik hield mail vanuit thuis wel mijn e-mail bij en ook heb ik aan diverse stukken gewerkt. Maar er gaat toch niks boven het ontmoeten van je collega’s. Ik ben er in ieder geval achter dat thuis zitten echt niks voor mij is. Dus werken tot je 67ste zie ik absoluut positief!

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.