Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties1

Jolanda Rikers – Laatste loodjes…

In september 2009 ben ik gestart met de MBA studie en hopelijk kan ik volgende week (vrijdag de 13de!) na de verdediging van mijn scriptie dit hoofdstuk afsluiten.
Aangezien tijdens mijn gehele studie mijn vader ziek is geworden en is overleden en ik ook nog in de lappenmand heb gelegen, kijk ik terug op een zeer zware tijd. Desalniettemin wegen de laatste loodjes toch nog het zwaarst. Ik heb nu, bijna alles achter de rug is, dan ook grootste moeite om een fatsoenlijke PPT-presentatie in elkaar te zetten. Gelukkig is deze week vakantie en is er weinig druk van ‘buiten af’… Maar ja, die druk heb ik ook weer nodig om te presteren.

Voorlopig hou ik het studeren wel even voor gezien. Ik heb nu wel weer wat meer tijd om ‘leuke’ literatuur te lezen. Zo heb ik pas het boekje “Verbeter de wereld, begin bij de opvoeding” gelezen en ben ik nu bezig met “Ellis en het verbreinen”van Jelle Jolles. Echte aanraders!

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.