Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Jolanda Rikers – KOK-band

 

Dit jaar vindt in Kerkrade weer het Wereld Muziek Concours plaats. Wereldberoemd…… in Kerkrade, helaas. Maar wist u dat aan dit concours maar liefst 19.000 muzikanten (vergelijk Olympische Spelen: 15.000 sporters), 30 nationaliteiten vanuit 5 continenten meedoen? Daar wil je als Kinder Opvang Kerkrade toch bij horen!

In de aanloop naar het WMC in juli/augustus 2009 wordt er achter de schermen bij de muziekschool heel “hard” geoefend voor een optreden van onze eerste BSO KOK-popband!De 1e les begon op 14 januari en het was een groot succes; oefenen met gitaar, keyboard en drumstel onder begeleiding van muziekleraren. In totaal wordt er 20 keer gerepeteerd met als einddoel: een optreden op 15 juli bij het WMC for kids-programma op de Markt in Kerkrade.

Naast de KOK-band bereiden we met BSO kinderen een optreden Afrikaans trommelen (djembé) en fluiten met visjes voor. Daarnaast vindt er op 22 juli een optreden plaats met zelfgemaakte instrumenten en op 29 juli is er een dance-event voor kinderen.
Kortom: swing deze zomervakantie mee in Kerkrade!

 

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.