Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Jolanda Rikers – Kinderopvang hangt ook vlag uit

Niet alleen scholieren hangen in deze eindexamentijd de vlag uit, maar ook Kinder Opvang Kerkrade. Wij hebben onlangs bij het jaarlijks klanttevredenheidonderzoek het hoogste cijfer ooit behaald: een 8,2! Ter vergelijking: het gemiddelde van kinderopvanginstellingen in Nederland is een 7,7.

Ons dagverblijf Kiekeboe scoorde zelfs een 8,5. De beste peuterspeel-zaal is Hummelhof met een 8,4 en de beste BSO is D’r Durpel met een 8. Vorig jaar scoorden we een 8,1 en ik dacht toen dat halen we nooit meer. Ik ben dan ook meer dan tevreden met deze hoge scores. Blijkbaar heeft de enorme groei van onze organisatie van het afgelopen jaar ook een positief effect gehad op de tevredenheid van onze klanten. Natuurlijk hebben de klanten nog verbeterpunten benoemd, zoals het verhogen van de ouderparticipatie en het verbeteren van de samenwerking met scholen. Deze punten zullen we in onze actieplannen voor komend jaar oppakken.

De beste locaties heb ik vandaag verblijd met taart en een oorkonde. Alle locaties krijgen binnenkort een originele Kinder Opvang Kerkrade vlag, zodat we allemaal de vlag kunnen uithangen voor deze topprestatie. Tijd om uit te rusten is er niet 9 juli as. staat het HKZ auditteam alweer voor de deur. Ik hou jullie op de hoogte.

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.