Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties2

Jolanda Rikers – Jolanda MB(j)A

Afgelopen vrijdag de 13de was het dan zo ver: na bij 2 jaar studie moest ik mijn scriptie verdedigen. De 4-koppige jury bestond maar liefst uit 2 Prof.Dr. Marketing, de voorzitter van mijn bestuur en de directeur van de MBA opleiding. Nadat mijn grapje over de ‘1 J die vandaag niet gaat zingen’ niet zo in goed aarde viel, daags na het Eurovisiesongfestival (ze hadden er waarschijnlijk nog nooit van gehoord) begon ik maar snel over het serieuze thema: ‘Hoe loyaal zijn kinderen en hoe kan Kinder Opvang Kerkrade meer kinderen langer aan zich binden?’.

Ik had voor het eerst mijn tekst helemaal uitgeschreven en een aantal malen geoefend, waardoor ik heel soepel en ruim binnen de tijd mijn presentatie opdroeg.
Bij de vragen kreeg ik niet echt het vuur aan mijn schenen gelegd (als ik boos wordt, ben ik beter), waardoor het allemaal heel braaf en harmonieus verliep. De jury was erg lovend en waardeerde het geheel met maar liefst een 8! Er werd wel een kanttekening gemaakt: het had wat innovatiever gekund en ik maar denken dat we in Kerkrade al voorop lopen.
Deze ene opmerking bleef mij wel het hele weekend door mijn hoofd spoken en mijn conclusie is dat ik enerzijds niet goed heb beschreven wat we al allemaal doen in Kerkrade en welke spannende plannetjes we voor de komende tijd hebben.

Ik ga dit in ieder geval de komende tijd wel meer communiceren over alle nieuwigheidjes van KOK, onder meer in mijn blog.

Wordt vervolgd!

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.