Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Jolanda Rikers – In overleg met kinderwethouders BSO

Vandaag had ik de eerste vergadering met de kinderwethouders BSO. We hebben al jaren deze vorm van belangenbehartiging binnen elke BSO, maar voorheen vergaderde een locatiemanager met hen. Toen hij aangaf hier geen tijd meer voor te hebben, zag ik mijn kans deze leuke taak over te nemen.

Ik vind de leeftijd 5 tot 10 jaar een zeer leuke leeftijd. Ze zijn dan nieuwsgierig, maar kunnen ook goed redeneren. Deze eerste bijeenkomst werd ik niet teleurgesteld door de gedreven wethouders Nina, Imke, Joep en Björn. Ze hadden de agenda bij zich en alle punten op locatie met de minderden voorbereid. Ik werd vooral verrast daar hun zeer actieve participatie en leuke ideeën en verbetersuggesties, die veelal gemakkelijk en tegen weinig kosten te realiseren zijn. Daar kunnen we iets mee.

Joep maakte tijdens het agendapunt “Minpunten uitstapje Efteling” de sterke relativerende opmerking ” ik maak me niet druk over onbelangrijke zaken”. Heerlijk toch. Tevreden reed ik in mijn nieuwe MINI Countryman naar huis.

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.