Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Jolanda Rikers – Eindejaarsdruk

Wellicht ben ik niet de enige die het op dit moment erg druk heeft met het afronden van allerlei zaken voor het einde van het jaar. Ik ben er sinds kort ook achter dat die druk hoofdzakelijk door mij zelf wordt veroorzaakt. Op de een of andere manier wil ik zaken voor het einde van het jaar af hebben en dat terwijl projecten gewoon jaaroverschrijdend zijn….

Het is dus helemaal niet erg als dat pas in januari wordt opgepakt. Ook wil ik altijd mijn kamer/kasten opruimen. Dit is overigens noodzakelijk, want mijn kasten (ik niet :-)) zijn zo loodzwaar dat ze al leiden tot vloerverzakking. Dit probleem is opgelost door de vloeren extra te stutten. Dus ik kan weer even vooruit. Tja en dan hebben we nog ons jubileumjaar 2012. Nagenoeg alle projecten ter gelegenheid van dit jubileum zijn op de rails of zelfs al afgerond. Dat had ik gemakkelijk ook in het jaar zelf kunnen oppakken. Immers we hebben een heel jaar feest. Ook had ik ervoor kunnen kiezen om zaken te delegeren….

Laat ik het maar toegeven: ik wil het gewoon druk hebben en ik wil zaken persé zelf doen. Zo ook ons jubileumfilmpje waar we ons ietwat oubollige logo tot leven laten komen. Ik heb van elke minuut voorbereiding genoten en dat geeft mij de broodnodige energie om meer dingen te doen. Ben je nieuwsgierig? Kom dan ook naar onze jubileumbijeenkomst 26 januari van 17.30 tot 20.00 uur in het Dinodrome GaiaZoo Kerkrade.

Het duurt me nu al te lang dat het 26 januari is…. Eerst nog de feestdagen. Ik wens jullie allemaal “unne jouw rutsch” (dit is Kerkraads).

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.