Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Jolanda Rikers – Bekend van radio en TV

Tijdens onze zeer geanimeerde jubileumreceptie, waar mijn filmpje werd gelanceerd, werd ik ook geïnterviewd door RTV Parkstad. Het werd maar liefst een opname van 15 minuten… Niet alleen ik, maar ook onze stakeholders kwamen aan het woord. Toch altijd leuk, deze gratis publiciteit.

Het werd overigens nog leuker toen ik te horen kreeg dat we genomineerd zijn voor de KinjerKultuurpries 2012. De KinjerKultuurpries is een Limburgse kunst- en cultuurwedstrijd voor kinderen van de Provincie Limburg. In de loop van dit jaar volgen nog meer nominaties en uit de overgebleven finalisten wordt eind 2012 een winnaar gekozen.


‘Toch altijd leuk, deze gratis publiciteit’

De aanleiding van onze nominatie was niet alleen het zilveren jubileum, maar ook vanwege het gevarieerde activiteitenprogramma dat Kinder Opvang Kerkrade aanbiedt aan de Kerkraadse jeugd. Zo kunnen kinderen ski- en zwemles volgen, worden uitstapjes naar Conitium, Gaiazoo en Efteling aangeboden, maar ook diverse kindevenementen in de wijk.

Het leuke van deze nominatie is dat de lokale TV-zender L1 opnames maakt van de uitreiking van de nominatie. Deze week ontvingen we deze nominatie in de vorm van een mooi schilderij (zie foto) uit handen van wethouder Szalata van de gemeente Kerkrade. De uitreiking van de nominatie is op TV te zien in de aflevering van het kinderprogramma Kinjerkraom L1 in het weekend van 25 en 26 februari a.s.. Digitaal kan natuurlijk ook:
http://www.kinjerkraom.nl/cms/index.php

 

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.