Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Bloggers KOO Meppel stellen zich voor

Wat reilt en zeilt er eigenlijk allemaal binnen een kinderopvangorganisatie? Kinderopvang Organisatie Meppel gunt ons een uniek kijkje in de keuken. Drie pm'ers en de leidinggevende laten hun licht schijnen op dagelijkse gebeurtenissen binnen de muren van de opvang. We starten met: een voorstelrondje.
Kinderopvang Organisatie Meppel vaste foto.jpg
Rianne

Graag stellen wij ons, de nieuwe “kinderopvangtotaal.nl-bloggers” van Kinderopvang Organisatie Meppel, aan u voor!

Rianne (22) – Ik ben 3 dagen werkzaam op Kinderdagverblijf het Kinderkasteel op een verticale groep. (0-4 jaar). Momenteel ben ik 27 weken zwanger van ons eerste kindje. Het is geweldig om te zien hoe de kinderen op de groep hier op reageren. Van de gewone vragen zoals:  “Komt de baby al?” en  “Hoe heet jouw baby?” tot erg leuke uitspraken: ”Rianne, je mag je shirt niet omhoog doen, dan valt de baby!”

Door de verschillende leeftijden is geen dag het zelfde. Samen met mijn collega’s proberen we elke dag de kinderen een leuke, leerzame dag te bezorgen. In mijn volgende weblogs geef ik jullie graag een kijkje bij ons op het kinderdagverblijf!

Mariska (31)- Ik werk op de buitenschoolse opvang op onze andere locatie ‘kindcentrum de Plataan’. Wij vangen kinderen op van 4 t/m 12 jaar. Samen met het kinderdagverblijf, de peuterspeelzaal, de basisschool en het multicultureel centrum zitten wij in één gebouw.
De BSO mag gebruik maken van alle creatieve ruimtes binnen het multicultureel centrum zoals; de theaterzaal, muziekzaal, schilderslokaal, danszaal, boetseerlokaal, speel-o-theek en de bibliotheek. Graag neem ik jullie de komende periode mee naar onze avonturen binnen het centrum!

‘Graag laat ik jullie lezers in mijn weblogs zien hoe ik zoal mijn dagen vul bij KOO Meppel!’

Sabina (28) – Inmiddels ben ik alweer 6,5 jaar werkzaam op het Kinderkasteel. Op het Kinderkasteel hebben we een zogeheten geïntegreerde peuterspeelzaal, waar ik twee dagdelen werk. Daarnaast ben ik nog werkzaam op het kinderdagverblijf. Ik ben moeder van 2 dochters van 6,5 en 2,5 jaar. Ik wil jullie graag laten lezen wat ik allemaal voor bijzonders meemaak met de peuters op onze peutergroep. 

Cindy (32) – Als leidinggevende binnen KOO Meppel ben ik werkzaam op onze beide vestigingen. Ik werk 27 uur in de week verdeeld over 4 dagen, waarbij ik op vrijdag ook mijn eigen kinderen van 2 en 3,5 meeneem naar het kinderdagverblijf. Wat mij zoal bezighoudt? Van het coachen van medewerkers in hun persoonlijke leerdoelen tot het maken van roosters en het onderhouden van de contacten tussen diverse samenwerkingspartners. Ook in dit vak is geen dag hetzelfde.

Dagelijks is mijn agenda gevuld met diverse taken, alleen de krul door alles heen zetten op een dag lukt eigenlijk nooit. Er komen altijd weer nieuwe dingen bij, waardoor prioriteiten stellen en goed plannen ook dagelijkse bezigheden zijn.  Maar leuk zijn ze (bijna ;)) allemaal!  Graag laat ik jullie lezers in mijn weblogs zien hoe ik zoal mijn dagen vul bij KOO Meppel!

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.