Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties5

Blog Marion Duisterhof – Bijeenkomst voor kleine ondernemers én goed nieuws

Hierbij wil ik alle ondernemers (afkomstig uit het hele land) bedanken, die de moeite hebben genomen om onze bijeenkomst te bezoeken in Apeldoorn op 29 november 2017.

De

Registreren

5 REACTIES

 1. Geweldig initiatief wat ik van harte toejuich. Jarenlang heeft de brancheorganisatie de midden en kleine organisaties genegeerd en is opgekomen vooret name de grote organisaties. Daarnaast blijf ik het bijzonder vinden dat 1 brancheorganisatie zowel de kinderopvang als de gastouders vertegenwoordigd, terwijl de belangen onderhand ver uit elkaar liggen. Zeker nu de wet IKK van kracht is.
  Fijn dat de krachten van de kleine en middelgrote organisaties nu gebundeld worden. Hopelijk melden zich veel organisaties aan zodat we eindelijk ons verhaal ook een keer kunnen laten horen.

 2. Lees alle reacties
 3. Hallo Marion,

  Ik snap dat jouw vechtlust hierdoor versterkt word. Hoe kan dit toch gebeuren dat je niet gehoord word bij het Ministerie van Sociale zaken. En is de Branchevereniging nog duidelijk waarom je “het hiermee juist erger maakt”? Onbegrijpelijk vind ik het dat dit zo werkt.

  • (sorry berichtje ging te snel weg)
   Graag blijven wij op de hoogte en voor nu zullen ook wij er toch aan over moeten gaan om de”regeltjes” te gaan volgen, ook al zijn wij het er helemaal niet mee eens.

   Met vriendelijke groet,
   Kids2Ellens, Ellen spanjaart

  • Hoi Ellen, nee daar is de Branchevereniging niet duidelijk over helaas. Je zou juist denken dat het goed is een signaal af te geven naar de overheid. Tenslotte hebben we allemaal hetzelfde doel en dat is kwaliteit in de kinderopvang, maar dan wel haalbaar!
   Zowel voor de grote als kleine ondernemers!

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.