Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties1

Blog Marion Duisterhof – Bijeenkomst IKK voor kleine kinderopvangorganisaties

In mijn vorige blog deed ik een oproep om de krachten te bundelen om de negatieve maatregelen binnen de Wet IKK terug te draaien. Ik heb inmiddels veel reacties en bijval gekregen en daarom organiseren we een avond om hier met elkaar over te praten en een alternatieve oplossing te zoeken.

Op woensdag 29 november in de Cantharel te Apeldoorn is er voor kinderopvangondernemers van kleine kinderopvangcentra een bijeenkomst. De avond zal in het teken staan van de nieuwe wet de IKK, die voor veel kleine kinderopvangcentra niet goed uitpakt! Door uw komst kunnen wij ons als kinderopvangondernemers verenigen en enkele maatregelen van de wet IKK halt toe roepen. Diverse maatregelen van de wet de IKK, zullen de kwaliteit niet ten goede komen en in sommige gevallen zelfs verslechteren. Om dit te voorkomen is uw deelname cruciaal!

‘Voelt u zich ook verantwoordelijk om uw mening te laten horen over de diverse maatregelen binnen wet IKK?’

Deze bijeenkomst heeft als belangrijk doel dat we als kleine organisaties onze krachten kunnen bundelen om de negatieve maatregelen binnen de Wet IKK aan te pakken. Verder willen we media-aandacht creëren, de knelpunten van de Wet IKK inventariseren, ervaringen en oplossingen uitwisselen en een alternatieve oplossing zoeken voor een kwaliteitsverbetering op de babygroepen zodat de dure oplossing met het aanpassen van de BKR kan komen te vervallen. En verder willen we de Brancheverenigingen (die veelal gericht zijn op de grote kinderopvangorganisaties) in beweging krijgen.

Voelt u zich ook verantwoordelijk om uw mening te laten horen over de diverse maatregelen binnen de Wet IKK? En wilt u ook zoeken naar oplossingen en mogelijkheden om de kwaliteit van de kinderopvang wél te verbeteren? Schrijf u dan in door een mail te sturen naar info@kinderopvang-snoopy.nl. Graag vernemen wij het aantal personen waarmee u wenst de bijeenkomst bij te wonen.

De bijeenkomst vindt plaats op 29 november a.s. in de Cantharel te Apeldoorn, aanvang 19.30 uur. De kosten bedragen €8,50 per persoon incl. drankjes en hapjes. Wij hopen op uw komst!

1 REACTIE

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.