Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Blog Marijke Dekker – Bezinning

Ga eens (even) achterover leunen en probeer zo objectief mogelijk te bekijken hoe u het binnen uw kinderopvangorganisatie de afgelopen zes maanden heeft gedaan. Welke ontwikkelingen u ook heeft ervaren, het was vast zwaar de afgelopen zes maanden.
Blog Marijke Dekker - Bezinning

Heeft u een positionering gekozen die bij u past? Heeft u de unieke kenmerken van uw onderneming kunnen ontdekken en kunnen inzetten? Hebben social media een permanente rol in de organisatie gekregen? Was u bijna failliet of gaat het eigenlijk best goed? Heeft u gedwongen afscheid moeten nemen van lieve collega’s?

Tijd voor bezinning. Stelt u zichzelf wel eens de vraag: ben ik gelukkig in mijn werk? Een korte evaluatie waarin u de bovengenoemde vragen aan uzelf en het team stelt, helpt u erachter te komen waar u staat: welke knelpunten zijn er op dit moment, waar moet de focus nog meer gelegd worden. Mijn advies: kies een plek die u rust geeft. Op uw kantoor, ergens in het bos, aan de kant van het water, alleen of met het team. Door tussentijdse evaluaties kunt u uw koers objectief beoordelen en besluiten deze te behouden of bij te sturen.


‘U neemt zich voor om écht volgende week met het team naar het commerciële beleid te kijken en ineens is er weer een maand voorbij’

De afgelopen maanden heeft u tal van tips & trucs op marketinggebied gekregen. Erg inspirerend en leerzaam om congressen te bezoeken en om ‘concullega’s’ te spreken, maar uit ervaring weet ik dat de praktijk erom vraagt dat u de volgende morgen gewoon weer ‘met uw voeten in de klei staat’. U neemt zich voor om écht volgende week met het team naar het commerciële beleid te kijken en ineens is er weer een maand voorbij.

Om te zorgen dat u daadwerkelijk iets aan de tips & trucs heeft, ook na een congres, kunt u een praktisch uitvoerbaar Plan van Aanpak bij VergelijkDeKinderopvang.nl opvragen. Gratis? Ja, gratis, want de marketing tips & trucs zijn misschien voor u nieuw, maar het is heel oude, bestaande content en die, vind ik, moet gewoon gedeeld worden in dit digitale tijdperk.Z
Interesse in zo’n Plan van Aanpak? Mail Marijke Dekker via marijke@vergelijkdekinderopvang.nl

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.