Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties1

Blog José Goes – De speeltoestellen in mijn gastouderopvang

Er zijn al veel woorden over gesproken en er is al veel over geschreven: de speeltoestellen in de gastouderopvang. De speeltoestellen in de tuinen van gastouders moeten voldoen aan het WAS (Warenwetbesluit attractie- en speeltoestellen). Alle speeltoestellen bij een gastouder moeten een certificaat van goedkeuring hebben. Ook mijn opvang gaat dit aan, want ik heb een (niet gekeurde) trampoline in mijn tuin.
Afbeelding van Rudy and Peter Skitterians via Pixabay

De

Registreren

José Goes werkt al 15 jaar als gastouder. Daarvoor werkte zij in de kinderopvang. Het thema van haar opvang is ‘natuur’. Zij probeert kinderen allerlei dingen over de natuur te leren, met passende activiteiten. Ze gaat met regelmaat naar het park om de hoek van haar gastouderopvang, naar de boerderij met koeien en kalfjes aan de overkant of naar de groentekas in haar eigen tuin van haar gastouderopvang aan huis. Waar ook geitjes, kippen, konijnen en een hond zijn! Over deze avonturen schrijft ze blogs voor KinderopvangTotaal.

1 REACTIE

  1. Mooi stuk over hoe een gastouderopvang haar eigen visie mag uitwerken en kinderen daar in stimuleren de wereld te ontdekken en te leren kennen. Wat anders toch dan op menig KDV waar kinderen( zeker in de stad) het moeten.doen met een stenen plaatsje met een glijbaan en evt een zandbak.
    Mooi om te lezen!

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.