Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Blog Jorn Leistra – Oppasdienst

Jorn Leistra is innovator bij Rebel Required en voert onder andere opdrachten uit binnen de kinderopvang. Hij bedenkt nieuwe concepten, producten en diensten die aansluiten op de veranderende wensen en behoeften. Daarnaast draagt hij actief bij aan een cultuur waarin innovatie, ondernemerschap en klantgerichtheid leidend zijn.
Werk, gezin, vrienden, sporten: al met al hebben veel (jonge) ouders een druk en hectisch leven. Het is goed om zo nu en dan met z’n tweeën op pad te gaan. Maar waar vind je een betrouwbare oppas? KION Thuis biedt dé uitkomst. Dat is onze oppasdienst waarmee wij onze klanten helpen om een betrouwbare en kwalitatieve oppas aan huis te vinden.
Jorn Leistra - Innovator bij KION.jpg
'Het is goed om zo nu en dan met z’n tweeën op pad te gaan. Maar waar vind je een betrouwbare oppas?'

Naast een enorme ervaring in het werken met kinderen zijn ze allemaal gescreend en beschikken ze over een pedagogische opleiding, kinder-EHBO en een verklaring omtrent gedrag.

Een oppas is zo geregeld

KION Thuis geeft ouders toegang tot de oppasprofielen in onze database. Vervolgens leggen ouders zelf (via het platform) contact met de oppas en maken ze samen een afspraak. Daarmee is een oppas heel eenvoudig geregeld. KION Thuis bemoeit zich overigens niet met de onderlinge afspraken over bijvoorbeeld het takenpakket of de beloning. Wij brengen alleen vraag en aanbod samen.  

Vanuit het werkveld wordt positief en nieuwsgierig op ons nieuwe initiatief gereageerd. Leuk om dit soort reacties te ontvangen, ook krijgen we regelmatig telefoontjes over onze aanpak. Deze delen we uiteraard graag. Een aanbod als deze oppasdienst door een kinderopvangorganisatie bestaat nog niet. Wij zijn ervan overtuigd dat we op deze manier inspelen op een wens van onze ouders en dat het aanvullend is aan onze reguliere opvang. En we vervolmaken onze belofte ‘Altijd opvang. Altijd in de buurt’.

‘Pedagogisch medewerkers gaan bij gezinnen thuis oppassen’

Begin februari van dit jaar hebben we onze nieuwste dienst aangekondigd. Aanvankelijk was de bedoeling dat we hier medio maart mee zouden starten. Zoals het zo vaak gaat met nieuwe dingen, liepen we tegen onverwachte zaken aan. Door continu te blijven verbeteren, vol te houden en moeilijke beslissingen te nemen gaat ons nieuwste platform er toch komen. Helaas wel met wat vertraging. In september starten we met KION Thuis.

Ouders ontzorgen

Als kinderopvangorganisatie bieden we kansen tot ontplooiing. Aan kinderen, maar ook aan ouders. Dat doen we in de eerste plaats door kwalitatieve opvang aan te bieden en in de tweede plaats door diensten aan te bieden waarmee we ouders kunnen ontzorgen.  De voorbeelden zijn: de flexibele opvangdienst AltijdOpvang!, de verse maaltijdenservice KION aan Tafel en nu ook de oppasdienst KION Thuis.

Jorn Leistra is innovator bij Rebel Required en voert onder andere opdrachten uit binnen de kinderopvang. Hij bedenkt nieuwe concepten, producten en diensten die aansluiten op de veranderende wensen en behoeften. Daarnaast draagt hij actief bij aan een cultuur waarin innovatie, ondernemerschap en klantgerichtheid leidend zijn.

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.