Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties1

Blog Jorn Leistra – Mijn ideeën zijn beter dan de jouwe

Als ik kijk naar de kinderopvang in Nederland, dan valt mij op dat er weinig nieuwe opvangconcepten worden ontwikkeld. Ik wijt dat aan de Not-Invented-Here bias: het idee dat ideeën van een ander minder waardevol zijn. Het maakt dat wij letterlijk navelstaren.
Jorn Leistra - Innovator bij KION.jpg
'Om verandering door te voeren moet ik wel vierkant achter mijn eigen ideeën staan.'

In

Registreren

Jorn Leistra is innovator bij Rebel Required en voert onder andere opdrachten uit binnen de kinderopvang. Hij bedenkt nieuwe concepten, producten en diensten die aansluiten op de veranderende wensen en behoeften. Daarnaast draagt hij actief bij aan een cultuur waarin innovatie, ondernemerschap en klantgerichtheid leidend zijn.

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.