Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Blog Jolanda Rikers – Universiteit Leuven tilt kinderopvang naar hoger niveau

Onlangs mocht ik getuige zijn van de prachtige eindresultaten van een 2-jarig project dat we samen met MIK-PIW en de Universiteit Leuven, CEGO, hebben opgezet voor de kinderopvang in Zuid-Limburg. Onder leiding van hoogleraar Ferre Laevers heeft zijn fantastische team onze pedagogisch medewerkers naar een hoger team getild. Deze medewerkers bieden nu een nog rijker aanbod ter bevordering van het welbevinden en de betrokkenheid van jonge kinderen.
blog-jolanda-rikers-mijn-laatste-blog
Jolanda Rikers

Ondanks het moeilijke Corona-jaar hebben we de metingen door laten gaan en daar zijn we achteraf heel blij om, want daarom kunnen we het project conform planning afronden. We zijn dan ook verheugd dat we op 4 februari aanstaande de onderzoeksresultaten in een gratis webinar kunnen presenteren.

‘Deze aanpak in vier gemeenten heeft ons geen windeieren gelegd’

Tijdens dit webinar zullen we ook ingaan op de bijzondere aanpak van het Onderwijs Achterstandenbeleid in Parkstad. Deze aanpak in vier gemeenten heeft ons ook geen windeieren gelegd. Hopelijk leiden deze twee mooie presentaties van resultaten tot een verdere uitrol in Limburg of zelfs Nederland. Wil je meer weten, schrijf je dan snel in. We hebben inmiddels al 260 aanmeldingen!

‘Ook wij hebben ervoor gekozen om in plaats van Kerstborrel een Kerstbingo te organiseren. De bingoballen rolden van geluk en maar liefst negen medewerkers vielen in de prijzen. Zo probeer je er samen toch maar het beste van te maken.’ Lees de vorige blog van Jolanda

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.