Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Blog Jolanda Rikers – Sint bedankt Kokkies

Afgelopen jaar is heel anders verlopen dan gepland. Zo hebben we diverse activiteiten (zoals uitstapjes en kampen) voor kinderen moeten cancelen of aanpassen. Allerlei leuke activiteiten (uitjes, etentjes, bijeenkomsten) voor medewerkers zijn ook niet doorgegaan.
blog-jolanda-rikers-mijn-laatste-blog
Jolanda Rikers

En dat terwijl na de lockdown-periode de werkdruk voor medewerkers alleen maar is toegenomen. Ter compensatie is voor zorgmedewerkers een bonus bedacht, maar daar behoren onze medewerkers helaas niet toe.

Ik heb vervolgens met de Sint overlegd om ook voor onze medewerkers een bonus te regelen. En deze wens heeft hij gehonoreerd. Met pakjesavond kregen dan ook alle Kokkies (koosnaampje voor onze medewerkers) een voucher van €250,- in hun ‘brievenbusschoen’, in te wisselen voor een cadeau naar keuze.

‘Het cadeau is dik verdiend na dit nare jaar’

Het cadeau is dik verdiend na dit nare jaar. Een en ander kan grotendeels worden gefinancierd vanuit de werkkostenregeling, omdat zoveel niet is doorgegaan dit jaar. Kunnen we jaar toch nog positief afsluiten.

Sint bedankt!

‘Dit weekend zag ik een mooi filmpje van de gemeente Kerkrade. Met de titel ‘Kerkrade op koers’ keek het gemeentebestuur terug op de eerste helft van haar bestuursperiode. Wij hebben dit toevallig afgelopen weken ook met ons management gedaan, ten aanzien van ons Strategieplan 2019-2022.’ Lees de vorige blog van Jolanda

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.