Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Blog Jolanda Rikers – Kinderen willen chillen

Onlangs zijn we gestart met onze Chill Club Parkstad. Dit is een nieuwe naschoolse activiteit waar kinderen van 8-12 jaar op woensdagmiddag voor slechts € 2 kunnen chillen met hun leeftijdsgenootjes.
Blog Jolanda Rikers - Kinderen willen chillen

Ik ben erg overdonderd van het succes, want we zijn nog maar 2 weken bezig en er hebben zich al 200 kinderen aangemeld voor de 4 verschillende workshops en events. Vooral de kookworkshop is erg populair. Hiervoor hebben we al 20 overinschrijvingen.

Aangezien de meeste ondernemers de activiteiten gratis voor kinderen aanbieden, kunnen we de bijdragen gebruiken ter dekking van ons personeel. Deze kosten vallen overigens reuze mee want we hoeven niet de leidster-kind-ratio’s van de Wet Kinderopvang te hanteren. De kinderen vinden het allemaal geweldig, zie ook onze speciale Facebookpagina.


‘We zijn nog maar 2 weken bezig en er hebben zich al 200 kinderen aangemeld’

In het kielzog van deze positieve flow ben ik gisteren het gesprek aangegaan met weer andere ondernemers en sta ik morgen op een beursvloer waar we ook weer ondernemers hopen te interesseren voor de Chill Club. Kortom, er zijn nog genoeg nieuwe kansen voor Kinder Opvang Kerkrade.

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.