Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Blog Jolanda Rikers – Kerstbingo

Ook wij hebben ervoor gekozen om in plaats van Kerstborrel een Kerstbingo te organiseren. We hadden iedereen een TEAMS-uitnodiging gestuurd met het verzoek om camera en geluid uit te zetten. Dat was al een hele uitdaging voor de 144 ingelogde (groepjes) medewerkers.
blog-jolanda-rikers-mijn-laatste-blog
Jolanda Rikers

Om stipt 20.00 uur mocht ik de aftrap doen met wat stichtelijke woorden:

“Ondanks het zeer nare Coronajaar heeft 2020 ons ook veel goeds gebracht. Zo hebben we het jaar afgesloten met een goed resultaat, hebben meer medewerkers (digitale) opleidingen afgerond en is ons ziekteverzuim in control gebleven. Hierbij zijn enkele langdurig zieke medewerkers weer gere-integreerd. Dat is heel fijn.”

“Ook hebben we vier locaties in een nieuw Parkstad-jasje gestoken. Voor 2021 ziet het er ook veelbelovend uit, want ondanks de lockdown gaan wij verder aan de slag met e-learning, zal ons nieuwe kwaliteitshandboek met minder tekst en meer plaatjes worden uitgerold, gaan we onze locaties in Landgraaf re-designen en zullen we met de Universiteit Leuven verder gaan met onze Talentacademie. Op 2 februari organiseren we hierover een gratis webinar. Voor 2021 toosten we dan ook voor meer werkgeluk.”

‘Zo probeer je er samen toch maar het beste van te maken’

Hierna rolden de bingoballen van geluk en vielen maar liefst negen medewerkers in de prijzen. Aangezien alle medewerkers een ‘vette’ Primera-bon van ons hadden ontvangen, waren deze prijzen van fysieke aard.

Zo kon je een poets-pakket, een verwenpakket en zelfs een rooie oortjes pakket winnen. Op Facebook las ik dat de medewerkers het een geslaagde avond vonden. Zo probeer je er samen toch maar het beste van te maken.

Rest mij nog jullie fijne feestdagen te wensen en vooral een gezond 2021.

Afgelopen jaar is heel anders verlopen dan gepland. Zo hebben we diverse activiteiten voor kinderen moeten cancelen of aanpassen. Ik heb met de Sint overlegd om, net als in de zorg, ook voor onze medewerkers een bonus te regelen. Deze wens heeft hij gehonoreerd. Lees de vorige blog van Jolanda

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.