Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Blog Jolanda Rikers – De laatste loodjes…

Ze zeggen dat de laatste loodjes het zwaarst wegen, maar zo voelt het ook. Een en ander heeft natuurlijk ook te maken met de voortdurende coronacrisis die vooral in het weekend leidt tot oplopende besmettingen.
Jolanda Rikers

Inmiddels staat bij ons de teller op 104 besmettingen; dit is 52 procent van ons totale personeelsbestand. Gelukkig valt het sluiten van groepen enorm mee. Een groot compliment voor onze planners en medewerkers die zich extra inzetten.

Dankbare vluchtelingen

Naast corona wordt nu ook een beroep op ons gedaan om de steeds groter groeiende groep vluchtelingen op te vangen. Dit doen we graag door onze geoutilleerde locaties voor moeder en kind open te stellen buiten onze openingstijden. We kunnen er helaas geen extra personeel bij leveren, want die hebben we zelf hard nodig. Wel zorgen we voor een warm onthaal en begrijpen we uit de handen-en-voeten-gebaren dat zij het heel erg waarderen.

‘We zorgen voor een warm onthaal voor vluchtelingen’

Innovatie

Afgelopen week heb ik nog een avond deelgenomen aan een hoopgevende presentatie van een mogelijke innovatie voor onze kinderdagverblijven. Door een interface tussen mens en machine te bouwen kan de werkdruk omlaag. Dat hoor ik natuurlijk graag want onze medewerkers hebben het echt goed voor de kiezen gehad. Hopelijk kunnen we snel aan de slag met prototyping.

Met Jolanda’s aankomende vertrek in zicht is ze druk aan het opruimen. Ze kan haar opvolger niet opzadelen met stapels papier in de kasten. Lees hier haar vorige blog

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.