Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

BKK-budgetten langer aan te vragen

BKK

Stichting BKK heeft de aanvraagtermijn voor het opleidingsbudget en het budget Talentontwikkeling verlengd. Het is nu mogelijk om tot in het najaar budget aan te vragen bij BKK. Het opleidingsbudget sluit 1 september (was 1 juli) en het budget Talentontwikkeling sluit 1 november (was 1 september).

Langere aanlooptijd
Volgens Carla Bienemann van Stichting BKK is de verlenging van twee maanden bedoeld om kinderopvangorganisaties meer gelegenheid te geven de budgetten aan te vragen. ‘Er is een langere aanlooptijd voor de budgetten nodig dan we dachten. Zodoende is de bodem van de budgetten nog niet in zicht. Door de verlenging van de aanvraagtermijn hopen we meer kinderopvangorganisaties te bereiken.’

Verantwoording budget
Nadat het opleidingsbudget is toegekend, moet binnen een jaar na de aanvraag worden verantwoord wat er met het geld gedaan is en hoe het effect van bijscholing is geweest op de pedagogische kwaliteit binnen het kindercentrum. Voor het opleidingsbudget is deze uiterlijke verantwoordingsdatum vastgesteld op 1 juli 2013.

Lees meer op de website van Stichting BKK >>

Foto: Stock.xchng

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.