Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Bestuur van BKK gaat op zoek naar een nieuwe directeur

Marianne Velsink
De komende maanden gaat het bestuur van BKK op zoek naar een nieuwe directeur. De huidige directeur, Betsy van de Grift, heeft aangegeven meer tijd vrij te willen maken voor haar andere – veelzijdige - activiteiten binnen de jonge kind sector.
AdobeStock

De nieuwe directeur krijgt als opgave om de lopende programmaperiode (2018 – 2019) succesvol uit te voeren en om met het bestuur en de sector vorm te geven aan de toekomstige activiteiten op het gebied van duurzame professionalisering in de kinderopvang.

Opvolger

De huidige directeur, Betsy van de Grift (zie foto hieronder), heeft aangegeven meer tijd vrij te willen maken voor haar andere – veelzijdige – activiteiten binnen de jonge kind sector. Ze vindt het derhalve beter om de verantwoordelijkheid voor de lopende projecten al bijtijds aan een opvolger over te dragen.

Vragen over de vacature?

Het bestuur hoopt per oktober 2018 een opvolger gevonden te hebben. Betsy zal begin december officieel afscheid nemen van BKK. Voor vragen over procedure of vacature kan men contact opnemen met b.vandegrift@stichtingbkk.nl.


Bureau Kwaliteit Kinderopvang (BKK) legt zich in 2018 en 2019 vooral toe op de implementatie van het pedagogisch curriculum en de zelfevaluatie door houders. Lees in dit artikel meer over het exacte programma van BKK en wat de kinderopvangsector daarvan kan verwachten. Naar het artikel 


 

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.