Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Gele trui verdienen

Schaf een geel fleecevestje of veiligheidsvest aan. Je kunt er bijvoorbeeld met viltstift een zonnetje of lachende smiley opzetten. De ‘Ronde van Liefzijn’ kan beginnen.

In de Ronde van Frankrijk mag de leider van het klassement een gele trui dragen. Schaf een geel fleecevestje of veiligheidsvest aan. Je kunt er bijvoorbeeld met viltstift een zonnetje of lachende smiley opzetten. De ‘Ronde van Liefzijn’ kan beginnen. Het gaat er niet om wie het best kan sporten, maar wie iets liefs doet voor een ander. Zorg dat alle kinderen een keer aan de beurt komen om de gele trui een halve dag te dragen. De ‘lieve daden’ kunnen variëren. Een boterham smeren voor een ander kind, een stuk speelgoed afstaan waar je eigenlijk graag mee wilt spelen of zonder mopperen helpen met opruimen. Van het kind dat de gele trui draagt, maak je een actiefoto tijdens de goede daad. De foto’s vormen een inspirerende collectie aan de muur.

Meer activiteitentips binnen dit thema:

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.