Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Workshop – Breng je kinderopvang in beweging!

Marianne Velsink
Tijdens de workshop van Kinderopvang in Beweging zal op een laagdrempelige, leuke en inter(actieve) manier aandacht besteed worden aan het bewegen met kinderen van 0 tot 12 jaar. Er is aandacht voor een goede balans tussen de theorie en praktijk. Johan Brinkman, van Kinderopvang in Beweging, geeft de workshop.
Workshop - Breng je kinderopvang in beweging!

‘We gaan onder andere kort in op de (senso)motorische ontwikkeling van kinderen en gaan we ook daadwerkelijk zelf een aantal leuke activiteiten ervaren.’

Deelnemers aan deze workshop leren hoe je op eenvoudige ook zelf bewegingsactiviteiten kunt bedenken, voorbereiden en het daadwerkelijk aanbieden. Door een aantal ezelsbruggetjes en tips te verstrekken geeft Johan handvatten om vervolgens het geleerde ook toe te (blijven) passen in de praktijk.

‘We gaan ook daadwerkelijk zelf een aantal leuke activiteiten ervaren.’

Als laatste krijgen de (pedagogisch) medewerkers/ gastouders uitleg en informatie over het gebruik van de nieuwe digitale website en app Kinderopvang in Beweging. Deze tool fungeert als een digitale database waaruit kennis en inspiratie kan worden geput.

Iedere deelnemer krijgt het eBook; Breng je Kinderopvang in Beweging en ontvang gratis een proefaccount voor het gebruik van de beweegapplicatie.

Breng je kinderopvang in beweging is een workshop van Johan Brinkman van Kinderopvang in Beweging. De workshop is geschikt voor pm’ers en gastouders die werken met kinderen van 0-12 jaar. Bekijk hier het volledige programma >>

Wil je erbij zijn op 6 november in de ReeHorst in Ede? Voor slechts 39 euro ben je binnen en kun je workshops naar keuze volgen en de informatiemarkt bezoeken. Meld je hier direct aan >>

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.