Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Zosja, over de wereld van IKC’s

Zosja is het nieuwe platform voor professionals in onderwijs en kinderopvang die zich bezig houden met integrale kindcentra. Zosja betekent wijsheid en levert je nieuws, duiding, achtergronden, tools en inspiratie over de wereld van de IKC’s, brede scholen, kindcentra, onderwijs en opvang en alles eromheen. Samenwerken + informatie + inspiratie = Zosja.

Voor wie is Zosja?

Zosja is er voor bestuurders, directeuren en middenmanagement van (brede) scholen, IKC’S, kindcentra, kinderdagopvang , adviesbureaus, organisaties en professionals die werken met of binnen IKC’s of die een IKC willen gaan vormgeven.

Hoe helpt Zosja je?

Zosja is een online platform, zie www.zosja.nl. Van daaruit sturen we eens per drie weken een gratis e-mailnieuwsbrief. Op ons online platform vind je aansprekende praktijkvoorbeelden, ideeën en ervaringen uit de praktijk, handige tools, instrumenten, artikelen, interviews, onderzoeken en reacties. We werken samen met een veldredactie van professionals uit het brede werkveld van kinderopvang en onderwijs.

Wat brengt Zosja jou?

Vanuit verschillende invalshoeken krijg je informatie over vraagstukken als:

  • Hoe werk je toe naar een IKC?
  • Wat zijn handige tools en inspirerende voorbeelden?
  • Hoe ga ik als bestuurder om met meerdere IKC’s en/of kinderopvangpartners?
  • Hoe kun je beter samenwerken binnen een IKC?
  • Wat betekent een IKC voor het multidisciplinaire team?
  • Wat betekent het voor VVE programma’s binnen een IKC?
  • Wat betekent het voor de pedagogiek binnen een IKC?
  • Hoe betrek je ouders en het kind bij je ontwikkeling van het IKC?

Nieuwsbrief

Neem een kijkje op de website www.zosja.nl en geef je op voor de gratis drie-wekelijkse nieuwsbrief. Meld je hier aan >>

Denk je met ons mee?

Zosja is er voor jou, dus als je suggesties hebt over onderwerpen waar je graag meer over wilt weten, laat het onze redactie dan weten via zosja@bsl.nl

Het platform Zosja is een initiatief van Job van Velsen ({Breed}/EtuConsult) en Kinderopvangtotaal.nl

 

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.