Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Hier vind je alle informatie over veilig gebruik BSO Bus

Het Waarborgfonds & kenniscentrum Kinderopvang heeft in samenspraak met de BK, BMK en BOinK een speciale webpagina ingericht met informatie en hulpmiddelen voor veilig gebruik van de BSO Bus. Op deze pagina vind je alle informatie overzichtelijk bij elkaar.
Beeld via Stintum

Om het vervoer met de BSO Bus zo veilig mogelijk te maken zijn afspraken gemaakt waar je als kinderopvangorganisatie en als bestuurder aan moet voldoen. Deze afspraken zijn gemaakt tussen de kinderopvangbranche en het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat en zijn vastgelegd in een convenant. Zo moeten er onder andere veilige routes worden gemaakt en worden er ter controle steekproeven gehouden.

Informatiepagina

Om kinderopvangorganisaties hierbij te ondersteunen, heeft het Waarborgfonds & kenniscentrum Kinderopvang in samenspraak met de sectororganisaties BK, BMK en BOinK een speciale pagina ingericht met informatie en hulpmiddelen.

Checklist veilige routes

Je vindt er kort de voorwaarden voor het gebruik van de BSO Bus, een checklist voor veilige routes en de mogelijkheid om een rijvaardigheidstraining te boeken, bij de gecertificeerde organisatie VVCR-Prodrive.

Bekijk de informatiepagina over de BSO Bus hier >>

Er wordt achter de schermen hard gewerkt aan de productie van de BSO Bus. Wij namen een kijkje achter de schermen en vroegen mede-eigenaar Edwin Renzen alles over dit nieuwe Stint-model. Bekijk de video   

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.